Search
Loading

Tutki New Nordicin maailmaa

Close menu

Melissa Dream™

Price From: 27,98 €

Saatavuus: Varastossa

  • LEVOLLISTA UNTA JA RENTOUTUSTA
  • SITRUUNAMELISSAA, KAMOMILLAA, B-VITAMIINEJÄ JA MAGNESIUMA
  • HERÄÄ LEVÄNNEENÄ
  • 60 tabletin pakkaus: 27,98€
  • 120 tabletin pakkaus: 50,37€

* Vaaditut tiedot

LEVOLLISTA UNTA JA RENTOUTUSTA
Melissa Dream™ tabletit auttavat levollisen unen saannissa. Sitruunamelissauute auttaa ylläpitämään levollista unta. B-vitamiiniyhdistelmä tukee hermoston normaalia toimintaa. Sisältää sitruunamelissaa, kamomillaa, l-teaniiniä, B-vitamiineja (B1, B2, B6 ja B12) ja magnesiumia sekä niasiiniä.

  1. Arvostellut Rakel P. (Lähetetty 23.3.2015)

    Todella toimiva tuote minullakin, joka olen erittäin huonouninen.


Kirjoita oma suosittelusi

Olet suosittelemassa Melissa Dream™

Arvioi tuote *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Luokitus
VUOROKAUSIANNOS SISÄLTÄÄ / DYGNDOSEN INNEHÅLLER 
 2 tabl.  
Sitruunamelissa / citronmeliss extrakt (Melissa officinalis L.), 10:1
600 mg  
Kamomillauute / kamomill extract (Matricaria chamomilla L.), 5:1 200 mg  
L-teaniini / L-teanin 
134 mg  
Tiamiini / tiamin
0,9 mg  (82*)
Riboflaviini / riboflavin 
1,1 mg
(79*)
Niasiini / niacin
12 mg (75*)
B6-vitamiini / vitamin B6
1,3 mg (93*)
B12 vitamiini / vitamin B12
0,6 mcg (24*)
Magnesium
200 mg (53*)
* %vuorokautisen saannin vertailuarvosta / *%av referensvärdet för det dagliga intaget
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNOSTUS JA KÄYTTÖOHJE / DOSERING OCH BRUKSANVISNING
FI
: 2 tablettia päivässä tunti ennen nukkumaanmenoa (Ensimmäisen kahden viikon ajan annostus voi olla 3 tablettia tunti ennen nukkumaanmenoa.) Ei raskaana oleville, imettäville äideille eikä alle 11-vuotiaille lapsille. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena eivätkä ne korvaa terveitä elämäntapoja.

SE: 2 tabletter om dagen, en timme före sänggåendet. (För två första veckorna, 3 tabletter om dagen en timme före sänggåendet.) Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Ej för gravida, ammande eller barn under 11 år.

AINESOSAT/ INGREDIENSER
FI
: sitruunamelissanlehtiuute (Melissa officinalis L.), täyteaineita (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), magnesiumoksidi, kamomillankukkauute (Matricaria chamomilla L.), L-teaniini, stabilointiaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineita (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), vitamiineja (nikotiiniamidi, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinimononitraatti, syanokobalamiini), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

SE: Citronmeliss extrakt (Melissa officinalis L.), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, dikalciumfosfat), mineral (magnesiumoxid), kamomillextrakt (Matricaria chamomilla L.), L-theanin, konsistensmedel (natriumkarboximetylcellulosa), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa), vitaminer (nikotinamid, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, tiaminmononitrat, cyanocobalamin), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Mistä voin ostaa New Nordicin tuotteita?

- New Nordicin tuotteita voi ostaa useista hyvin varustetuista luontaistuote- ja terveyskaupoista, tavaratalojen luontaistuoteosastoilta ja apteekeista. Myös useat suomalaiset verkkokaupat myyvät New Nordicin tuotteita.

- Melissa Dream tuote on ollut markkinoilla aikaisemmin Melissa nimellä. Tuote on sama, ainoastaan nimi ja jotkut pakkausmerkinnät ovat muuttuneet.

 

Olen erikoisruokavaliolla, voinko käyttää New Nordicin tuotteita?

- New Nordicin tuotteet ovat laktoosittomia, sokerittomia, vehnättömiä, gluteiinittomia ja hiivattomia. Melissa Dream sopii myös vegaaneille ja kasvissyöjille.

 

Minulla on paljon erilaisia lääkkeitä, voinko käyttää New Nordicin tuotteita?

- Suosittelemme että tarkistatte lääkkeen käyttöohjeesta tai lääkäriltä mitkä kasvit tai ainesosat eivät sovi lääkkeidenne kanssa yhteen.

 

Ovatko New Nordicin tuotteet turvallisia?

- Tuotteissamme käytetään vain tunnettuja ja turvallisia ainesosia. Valmistettu Ruotsissa lääkealan valvonnassa tuotteen puhtauden ja sisällön takaamiseksi.

- Melissa Dream tabletit eivät aiheuta riippuvuutta eivätkä ne tee tokkuraiseksi aamulla.

 

Lemon Balm      
Sitruunamelissa (Melissa officinalis L.)
Melissa Dream tuote sisältää korkealaatuisia uutteita tarkasti valituista sitruunamelissan lehdistä ja kamomillan kukinnoista. Kasvit poimitaan, kuivataan ja uutetaan niin että kasvissa olevat luonnolliset yhdisteet saadaan hyvin talteen.  Näin voimme taata tuotteen laadun.
     
Camomile   Kamomilla (Matricaria chamomilla L.)
Kamomilla on yksivuotinen 20-40 cm korkeaksi kasvava kasvi. Kamomillaa kasvaa sekä villinä että viljeltynä. Sen alkuperä on Etelä-Euroopassa ja Aasiassa, vaikka se kasvaa nykyään sekä Keski- että Etelä-Euroopassa.
     
Green Tea   Vihreä tee (Camellia sinensis L.)
Vihreä tee on lähtöisin Japanista ja Kiinasta. Vihreä tee valmistetaan samoista lehdistä kuin musta tee, mutta vihreän teen lehdet käyvät läpi vähemmän käsittelyä ennen uuttamista. Vihreässä teessä on tunnetusti paljon eri B-vitamiineja.
View FileMelissa Dream Levollista unta ja rentoutusta    Size: (277.8 KB)