Search

Melissa Dream™

27,98 €

Saatavuus: Varastossa

  • LEVOLLISTA UNTA JA RENTOUTUSTA
  • SITRUUNAMELISSAA, KAMOMILLAA, B-VITAMIINEJÄ JA MAGNESIUMA
  • HERÄÄ LEVÄNNEENÄ
  • 60 tabletin pakkaus: 27,63€
  • 120 tabletin pakkaus: 49,38€

* Vaaditut tiedot

LEVOLLISTA UNTA JA RENTOUTUSTA
Melissa Dream™ tabletit auttavat levollisen unen saannissa. Sitrunnamelissauute auttaa ylläpitämään levollista unta. B-vitamiiniyhdistelmä tukee hermoston normaalia toimintaa. Sisältää sitruunamelissaa, kamomillaa, l-teaniiniä, B-vitamiineja (B1, B2, B6 ja B12) ja magnesiumia sekä niasiiniä.

VUOROKAUSIANNOS SISÄLTÄÄ / DYGNDOSEN INNEHÅLLER 
 2 tabl.  
Sitruunamelissa / citronmeliss extrakt (Melissa officinalis L.), 10:1
600 mg  
Kamomillauute / kamomill extract (Matricaria chamomilla L.), 5:1 200 mg  
L-teaniini / L-teanin 
134 mg  
Tiamiini / tiamin
0,9 mg  (82*)
Riboflaviini / riboflavin 
1,1 mg
(79*)
Niasiini / niacin
12 mg (75*)
B6-vitamiini / vitamin B6
1,3 mg (93*)
B12 vitamiini / vitamin B12
0,6 mcg (24*)
Magnesium
200 mg (53*)
* %vuorokautisen saannin vertailuarvosta / *%av referensvärdet för det dagliga intaget
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNOSTUS JA KÄYTTÖOHJE / DOSERING OCH BRUKSANVISNING

FI: 2 tablettia päivässä tunti ennen nukkumaanmenoa (Ensimmäisen kahden viikon ajan annostus voi olla 3 tablettia tunti ennen nukkumaanmenoa.) Ei raskaana oleville, imettäville äideille eikä alle 11-vuotiaille lapsille. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena eivätkä ne korvaa terveitä elämäntapoja.

SE: 2 tabletter om dagen, en timme före sänggåendet. (För två första veckorna, 3 tabletter om dagen en timme före sänggåendet.) Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Ej för gravida, ammande eller barn under 11 år.

 

AINESOSAT/ INGREDIENSER

FI: sitruunamelissanlehtiuute (Melissa officinalis L.), täyteaineita (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), magnesiumoksidi, kamomillankukkauute (Matricaria chamomilla L.), L-teaniini, stabilointiaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineita (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), vitamiineja (nikotiiniamidi, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinimononitraatti, syanokobalamiini), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

SE: Citronmeliss extrakt (Melissa officinalis L.), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, dikalciumfosfat), mineral (magnesiumoxid), kamomillextrakt (Matricaria chamomilla L.), L-theanin, konsistensmedel (natriumkarboximetylcellulosa), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa), vitaminer (nikotinamid, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, tiaminmononitrat, cyanocobalamin), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Mistä voin ostaa New Nordicin tuotteita?

- New Nordicin tuotteita voi ostaa useista hyvin varustetuista luontaistuote- ja terveyskaupoista, tavaratalojen luontaistuoteosastoilta ja apteekeista. Myös useat suomalaiset verkkokaupat myyvät New Nordicin tuotteita.

- Melissa Dream tuote on ollut markkinoilla aikaisemmin Melissa nimellä. Tuote on sama, ainoastaan nimi ja jotkut pakkausmerkinnät ovat muuttuneet.

 

Olen erikoisruokavaliolla, voinko käyttää New Nordicin tuotteita?

- New Nordicin tuotteet ovat laktoosittomia, sokerittomia, vehnättömiä, gluteiinittomia ja hiivattomia. Melissa Dream sopii myös vegaaneille ja kasvissyöjille.

 

Minulla on paljon erilaisia lääkkeitä, voinko käyttää New Nordicin tuotteita?

- Suosittelemme että tarkistatte lääkkeen käyttöohjeesta tai lääkäriltä mitkä kasvit tai ainesosat eivät sovi lääkkeidenne kanssa yhteen.

 

Ovatko New Nordicin tuotteet turvallisia?

- Tuotteissamme käytetään vain tunnettuja ja turvallisia ainesosia. Valmistettu Ruotsissa lääkealan valvonnassa tuotteen puhtauden ja sisällön takaamiseksi.

- Melissa Dream tabletit eivät aiheuta riippuvuutta eivätkä ne tee tokkuraiseksi aamulla.

 

Borghild_Melissa    Borghild:
Nykyään saan unenpäästä kiinni heti kun olen laittanut kirjan pois käsistä. Olen kokeillut useita unta helpottavia tuotteita vuosien varrella, mutta ainoastaan Melissa on auttanut minua, olen rennompi ja nukun levollisemmin.

 

 

 

 

 

Birthe_Melissa    Birthe:
On todella fantastista vain mennä nukkumaan illalla ja tietää että saa nukuttua ilman heräämisiä. Olen rauhallisempi tämän takia. Oloni on iloisempi ja levänneempi. Sain energiani takaisin.

 

 

 

 

 

View FileMelissa Dream Levollista unta ja rentoutusta    Size: (277.8 KB)