Search

Mulberry™

22,74 €

Saatavuus: Varastossa

  • VERENSOKERIN HALLINTAAN
  • AUTTAA NORMAALIN VERENSOKERITASAPAINON YLLÄPIDOSSA
  • VALKOISEN MULPERIPUUNLEHTEÄ JA KROMIA
  • VÄHENTÄÄ HIILIHYDRAATTEJA
  • TUKEE PAINONHALLINTAA
  • 60 tabletin pakkaus 22,74 €
  • 120 tabletin pakkaus 39,70 €

* Vaaditut tiedot

VERENSOKERIN HALLINTAAN
Mulberry™ tabletit on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tukea verensokeritasapainon hallintaan. Tabletit perustuvat perinteiseen Japanilaiseen yrttiyhdistelmään. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasapainoa ja tukee painonhallintaa.

VUOROKAUSIANNOS SISÄLTÄÄ / DYGNDOSEN INNEHÅLLER 
3 tabl.
 
Kromi / krom  20 µg (50*)
mulperipuunlehtiuute / mullbärsextrakt (Morus alba L.)
1200 mg  
-  josta deoksinojirimyysiniä 1%(DNJ)

 - varav deoxynojirimycin 1% (DNJ)    
* %vuorokautisen saannin vertailuarvosta / *%av referensvärdet för det dagliga intaget
   

 

 

 

 

 

 

 

ANNOSTUS JA KÄYTTÖOHJE / DOSERING OCH BRUKSANVISNING
FI
: 1 tabletti 3 kertaa päivässä nesteen kera 10 minuuttia ennen ruokailua. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei raskaana oleville eikä imettäville.
SE: 1 tablett 3 gånger om dagen 10 minuter före måltid. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Produkten skall förvaras utom räckhåll för små barn. Bör inte användas som ersättning för en mångsidig kost. Hälsosamma levnadsvaror är också viktiga. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor.

 

AINESOSAT/ INGREDIENSER
FI
: täyteaineita (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), mulperipuun lehtiuute (Morus Alba L.), vesi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kivennäisaine (kromipikolinaatti)

SE: Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, dikalciumfosfat), Mulbärsblad (Morus Alba L.), vatten, klumpförebyggande medel (kiseloxid), ytbehandlingsmedel (magnesiumstearat, hydroxiproplymetylcellulosa), mineral (kromipikolinat)

Mistä voin ostaa New Nordicin tuotteita?

- New Nordicin tuotteita voi ostaa useista hyvin varustetuista luontaistuote- ja terveyskaupoista, tavaratalojen luontaistuoteosastoilta ja apteekeista. Myös useat suomalaiset verkkokaupat myyvät New Nordicin tuotteita.

 

Olen erikoisruokavaliolla, voinko käyttää New Nordicin tuotteita?

- New Nordicin tuotteet ovat laktoosittomia, sokerittomia, vehnättömiä, gluteiinittomia ja hiivattomia. Mulberry sopii myös vegaaneille ja kasvissyöjille.

 

Minulla on paljon erilaisia lääkkeitä, voinko käyttää New Nordicin tuotteita?

- Suosittelemme että tarkistatte lääkkeen käyttöohjeesta tai lääkäriltä mitkä kasvit tai ainesosat eivät sovi lääkkeidenne kanssa yhteen.

 

Ovatko New Nordicin tuotteet turvallisia?

- Tuotteissamme käytetään vain tunnettuja ja turvallisia ainesosia. Valmistettu Tanskassa lääkealan valvonnassa tuotteen puhtauden ja sisällön takaamiseksi.

 


Sandra_Mulberry

  

Sandra:
Olen käyttänyt Mulberry tabletteja painonhallintani tukena. Vähensin kaloreita, pyöräilin töihin, ja vaihdoin limonadit kivennäisvesiin, Ensimmäiset päivät olivat todella vaikeita, mutta pian huomasin että minulla oli enemmän energiaa ja parempi kontrolli asioista. Löysin uudestaan iloisen itseni ilman sokeria. 

 

 

 

 

Eva_Zuccarin

  

Eva:
Olen käyttänyt Mulberryä 3 vuotta ja minulla ei ole enää painon kanssa ongelmia. Olen pudottanut painoa aika tavalla ja saanut uusia kaikki vaatteeni.

 

 

 

 

 


View FileMulberry Verensokerin hallintaan    Size: (280.6 KB)